page_bannernew

Blog

Ydeevne af bilforbindelser

08-02-2023

Ydeevnen af ​​bilforbindelser afspejles på tre måder:Mekanisk ydeevne, Elektrisk ydeevneogMiljøpræstation.

Mekanisk ydeevne

Med hensyn til mekanisk ydeevne inkluderer det hovedsageligt indførings- og udtrækskraft, mekanisk levetid, vibrationsmodstand, mekanisk slagfasthed osv.

1. Indførings- og ekstraktionskraft

Generelt er den maksimale værdi af indføringskraften og minimumsværdien af ​​udtrækningskraften specificeret;

2. Mekanisk Liv

Den mekaniske levetid, også kendt som plug and pull life, er et holdbarhedsindeks.Stik- og trækkraften og den mekaniske levetid af stikket er normalt relateret til belægningskvaliteten af ​​kontaktdelen og nøjagtigheden af ​​arrangementets dimension.

3. Vibration og mekanisk slagmodstand

Fordi køretøjet befinder sig i et dynamisk miljø i lang tid under kørslen, kan modstandsdygtigheden over for vibrationer og mekanisk påvirkning effektivt reducere overfladeslid forårsaget af friktionen af ​​kontaktdelene, forbedre produktets pålidelighed og dermed forbedre sikkerheden ved hele køretøjssystemet.

Elektrisk ydeevne

Elektrisk ydeevne omfatter hovedsageligt kontaktmodstand, isolationsmodstand, spændingsmodstand, elektromagnetisk interferensmodstand (EMC), signaldæmpning, strømbærende kapacitet, krydstale og andre krav.

1. Kontakt modstand

Kontaktmodstand refererer til den ekstra modstand, der genereres mellem han- og hunterminalens kontaktflader, som direkte vil påvirke signaltransmissionen og den elektriske transmission af det elektriske udstyr i køretøjet.Hvis kontaktmodstanden er for stor, vil temperaturstigningen blive højere, og forbindelsens levetid og pålidelighed vil blive påvirket;

2. Isolationsmodstand

Isolationsmodstand refererer til den modstandsværdi, der præsenteres ved at påføre spændingen til isolationsdelen af ​​stikket, hvilket forårsager lækstrøm på overfladen eller indersiden af ​​isolationsdelen.Hvis isolationsmodstanden er for lav, kan den danne et feedbackkredsløb, øge strømtabet og forårsage interferens.For høj lækstrøm kan beskadige isoleringen og bringe sikkerheden i fare.

3. Elektromagnetisk interferensmodstand (EMC)

Anti-elektromagnetisk interferens betyder elektromagnetisk kompatibilitet.Det henviser til ikke at generere elektromagnetisk interferens fra andet udstyr og bibeholde den originale ydeevne, selv om der modtages elektromagnetisk interferens fra andet udstyr. Dette er særligt vigtigt i det elektroniske bilsystem.

Miljøpræstation

Med hensyn til miljømæssig ydeevne skal stikket have temperaturmodstand, fugtmodstand, salttågemodstand, korrosionsgasbestandighed og andre egenskaber.

1. Temperaturmodstand

Temperaturmodstand stiller krav til konnektorernes arbejdstemperatur.Når stikket virker, genererer strømmen varme ved kontaktpunktet, hvilket resulterer i en temperaturstigning.Hvis temperaturstigningen er for høj til at overstige den normale arbejdstemperatur, er det let at forårsage alvorlige ulykker som kortslutninger og brand.

2. Fugtmodstand, salttågemodstand mv

Fugtmodstand, salttågemodstand og korrosionsbestandighedsgas kan undgå oxidation og korrosion af metalstrukturen og kontaktdelene af stikket og påvirke kontaktmodstanden.


Indlægstid: 08-02-2023

Efterlad din besked