Flamuri i produktit-21

produkt

Vula dhe priza

Vulat dhe prizat, të quajtura gjithashtu vula teli dhe priza të papërshkueshme nga uji, janë bërë nga elastomere dhe përdoren kryesisht për lidhësit e mbyllur të automobilave.Efekti i tyre i papërshkueshëm nga uji është një tregues i rëndësishëm për matjen e lidhësve të mbyllur dhe të papërshkueshëm nga uji të parzmores së telit.Guarnicionet dhe prizat e ofruara nga Typhoenix janë të gjitha prej gome silikoni të cilësisë së lartë, dhe ne kemi pajisje të avancuara të prodhimit dhe procesit të prodhimit pa blic dhe runner, si dhe një laborator të akredituar nga institucionet përkatëse.Typhoenix është e përkushtuar të ofrojë zgjidhje vulosjeje të sigurta, miqësore me mjedisin, me precizion të lartë dhe me kosto të ulët për makina, kamionë, autobusë dhe pajisje të tjera mekanike.
  • Vula me tela të vetme

    Vula me tela të vetme

    Vulat e telave ose vulat e kabllove janë të kufizuara në lidhës të mbyllur.Single Wire Seal (SWS) është produkti ynë kryesor dhe ka më shumë se 300 specifika sipas diametrave të ndryshëm të izolimit të dedikuar, diametrave të puseve, Diametrave të anës së jashtme, Gjatësisë dhe ngjyrave.
  • Plumba dhe priza të tjera

    Plumba dhe priza të tjera

    Grumbullimet dhe prizat e tjera kryesisht i referohen produkteve të papërshkueshme nga uji të përdorura në strehët e lidhësve të automobilave, duke përfshirë, por pa u kufizuar në prizën e zgavrës, vulën e unazës, vulën e unazës O, vulën e fytyrës, vulën e ndërfaqes dhe vulat me dy tela.Spina është e ndryshme nga vulat e telit, në përgjithësi është një strukturë solide.Nëse nuk e gjetët atë që ju nevojitet, mos ngurroni të na kontaktoni.
 

1. Cilat janë vulat dhe prizat që përdoren në parzmoren e telave të automobilave?

 Grumbullimet dhe prizat janë pjesë gome që përdoren në lidhësit e mbyllur për vulosje dhe mbrojtje.Guarnicionet dhe prizat arrijnë hidroizolimin përmes një përshtatjeje me ndërhyrje me kutinë e lidhësit dhe telin.Përveç hidroizolimit, mund të jetë gjithashtu rezistent ndaj pluhurit dhe korrozionit.  

2. Llojet e zakonshme të vulave dhe prizave

  1. Vula me tela të vetme 2. Priza për zgavrën e zgavrës / priza për zgavrën 3. Vulosje Mat me shumë tela 4. Vulat e Unazës 5. Vulat e fytyrës 6. Vulat e ndërfaqes 7. O-unaza Vula
vulat
   

3. Pse ne?

 

3.1.Cilësi dhe përvojë OEM

 Fabrika jonëështë furnizuesi OEM i prodhuesve të markave të automobilave dhe prodhuesve të parzmoreve të telave të automobilave.Standardi i cilësisë së produktit është markat me famë botërore, por çmimet janë shumë më të mira se ato. logo

3.2.Dizajni i produktit vetanak dhe prodhimi i mykut

 Ka disa softuer që përdorim gjatë dizajnimit për referencën tuaj: logo

3.3.Pajisje dhe teknologji të avancuar

 Ne përdorim pajisje dhe teknologji të avancuar në prodhimin tonë dhe kemi realizuar prodhim automatik të gomës së lëngshme të silikonit.Shikoni punëtorinë tonë dhe markat e pajisjeve për referencën tuaj: hjgk klhjgoui

3.4.Laborator i krijuar mirë

 Oartikujt tuaj të testit përfshijnë:   ✔ Testi i nxehtësisë së lagësht alternative me temperaturë të lartë dhe të ulët ✔ Test me spërkatje me ujë 360° ✔ Test në temperaturë të lartë ✔ Test i mjegullës me kripë ✔ Prova në tërheqje ✔ Test i ngushtësisë ✔ Zbulimi i dimensioneve nga projektori lazer   tyty 

3.5.Çmimi më i mirë

 Duke marrë si shembull vulat me tela të vetëm, çmimi i shumicës së produkteve është rreth 50% e çmimit të TE, Molex dhe Aptiv. 

3.6.Dorëzimi në kohë

 Shumica e produkteve janë në magazinë dhe mund të dorëzohen deri në 3 ditë.

Lini Mesazhin Tuaj